Hotel & Restaurant

Hotel & Restaurant
Τριμηνιαίο Περιοδικό
Τεύχος ΜΑΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2001
Συντάκτης: Εύη Αραχωβίτη

ΧΙΟΣ – ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΚΤΗΜΑ ΠΕΡΛΕΑΣ

..Μία πρωτοποριακή μονάδα αγροτοτουρισμού στην Χίο που συνδιάζει μοναδικά την αρχοντιά των χώρων φιλοξενίας με την ζωντάνια μιας υποδειγματικά καλλιεργούμενης έκτασης 17 στρεμμάτων… Η υψηλή αισθητική των χώρων, εσωτερικών & εξωτερικών, σε συνδυσμό με την απλότητά τους, αποτελούν την γοητευτική αντίφαση που χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα του Περλέα και ταιριάζει απόλυτα με την παραδοσιακή φιλοξενία που απλόχερα προσφέρεται στο κτήμα…

…Δωμάτια με θέα σε όλο το κτήμα και με τις ευωδιές των εσπεριδοειδών και των χιώτικων γιασεμιών να τα αγκαλιάζουν… Αυτό όμως που κάνει την διαμονή μας αξέχαστη στον “Περλέα” είναι η απλοχωριά, η γενναιδωρία της φιλοξενίας, η φροντίδα για το χώρο και το κτήμα αλλά και το αίσθημα ότι τα πάντα εδώ κινούνται με ανθρώπινους ρυθμούς και σε ελκύουν σε μία διαφορετική στάση ζωής… Αξίζει να την αναζητήσετε!