Προσφορές

Απολαύστε την εμπειρία στον Ξενώνα Περλέας και στο Κτήμα Περλέας. Σας παρέχουμε ειδικές προσφορές για μαγικά τριήμερα. Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και φυσικά το καταπληκτικό πρωινό μας. Όλες τις εποχές του χρόνου ο Ξενώνας μας είναι μαγικός.

Διαμονή στο δωμάτιο Σαγκουίνι του Ξενώνα Περλέα Ξενώνας Περλέας - Λογότυπο

Προσφορά 4-10 Αυγούστου για το δωμάτιο: Σαγκουίνι

Απολαύστε την πολυτελή διαμονή που προσφέρει το μοναδικό μας Σαγκουίνι. Η προσφορά αφορά την ακόλουθη περίοδο: Άφιξη: 4 Αυγούστου και Αναχώρηση: 10 Αυγούστου. Η τιμή είναι 600,00€ και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και φυσικά το καταπληκτικό πρωινό μας.

Άποψη του δωματίου Μανταρίνι, Ξενώνας Περλέας Ξενώνας Περλέας - Λογότυπο

Προσφορά 5/6/7 Αυγούστου για το δωμάτιο: Μανταρίνι

Απολαύστε την πολυτελή διαμονή που προσφέρει το μοναδικό μας Μανταρίνι. Η προσφορά αφορά τo παρακάτω τριήμερo: 5/6/7 Αυγούστου. Η τιμή είναι 300,00€ και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και φυσικά το καταπληκτικό πρωινό μας.

Διαμονή στο δωμάτιο Γκρέιπφρουτ του Ξενώνα Περλέα Ξενώνας Περλέας - Λογότυπο

Προσφορά 4 και 5 Αυγούστου για το δωμάτιο: Γκρέιπφρουτ

Η προσφορά αφορά το δωμάτιο Γκρέιπφρουτ και τις ημέρες 4/5/6/7/8 Αυγούστου. Η τιμή είναι 800,00€ και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και φυσικά το καταπληκτικό πρωινό μας. Επίσης μπορείτε να κλείσετε το Γκρέιπφρουτ για τις ημέρες 4/5/6 Αυγούστου  ή 6/7/8 Αυγούστου στην τιμή των 500,00€.