Διαμονή

Τα δωμάτια μας

Η διαμονή στα 8 δωμάτια του Ξενώνα Περλέα σας προσφέρει το συνδυασμό της αριστοκρατικότητας ενός ανακαινισμένου αρχοντικού και του ονειρεμένου περιβολιού του. Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα παράθυρα με θέα προς το περιβόλι και τον κήπο. Είναι διακοσμημένα με πολλά λουλούδια και όμορφους πίνακες, ωστόσο είναι διαφορετικά μεταξύ τους, τόσο από άποψη στυλ, όσο και επίπλωσης.

Χαρίσαμε στα δωμάτια μας τα ονόματα των εσπεριδοειδών φρούτων που κυριαρχούν στο Κτήμα Περλέας. Λεμόνι, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Σαγκουίνι, Περγαμόντο, Νεράντζι και Γκρέιπφρουτ, μαζί με την παραλλαγή του, το Γκρέιπφρουτ για δύο. Το κάθε ένα κρύβει τα δικά του μυστικά και προκαλεί ξεχωριστά συναισθήματα στους επισκέπτες του.

Επιλέξτε το δωμάτιο που επιθυμείτε για τη διαμονή σας και αφήστε να σας ταξιδέψουν οι φωτογραφίες του. Στη σελίδα του κάθε δωματίου θα βρείτε την πλήρη λίστα των παροχών που σας προσφέρει. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία, παρακαλώ στείλτε μας ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας.

Ανακαλύψτε τα, μη χάνετε χρόνο!